Modalitati de plata

ANPC

Solutionarea litigiilor

Politica de Cookie

Termeni si conditii

Confidentialitate

URMĂREȘTE-NE

Contact

Returnarea produselor

Livrarea comenzilor

SERVICIUL CLIENȚI

comenzi@silverbell.ro

Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0752459081

Adresa ta e-mail:
Numar de telefon
Conținutul mesajului:
Expediază
Expediază
Mesajul a fost expediat — Mersi!
Îndeplinește toate câmpurile obligatorii!

Formular de retur

GARANȚII

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
Garantia oferita pentru produsele prezentate pe site este de 6 luni de zile.
Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC Pogaro Blue SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SC Pogaro Blue SRL de la acest client.

Prin retur puteti schimba produsul cu un alt produs, sau puteți primi contravaloarea lui, in termen de 14 zile de data achizitiei.

    Pentru returnarea produselor, vă rugăm să parcurgeți următorii pași:

    1. Completați Formularul de Retur, specificand in continutul mesajului numele si culoarea produsului pe care doriti sa il returnati si daca doriti sa primiti un alt produs in schimb sau contravaloarea lui. In cazul in care doriti rambursarea sumei, va rugam sa ne transmiteti contul IBAN.

    2. Ambalați produsul pe care doriți să îl returnați astfel încât acesta să nu sufere stricăciuni în timpul transportului.

    3. În colet adăugați produsul, factura și certificatul de garanție.

    4. Expediați coletul pe adresa:

        SC Pogaro Blue SRL 

        Drumul Timonierului, nr 12, bloc 113D, scara 1, ap 4, sector 6, Bucuresti

Care sunt condițiile în care puteți efectura returul?

    Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, fără urme ale utilizării. Produsele returnate care nu sunt în aceeași stare în care au fost livrate nu vor fi acceptate pentru retur.

    Coletul în care veți returna produsul trebuie să conțină: produsul, factura și certificatul de garanție.

    Produsele eronat livrate vor fi înlocuite cu produsele comandate sau produse similare, dacă produsele comandate nu mai fac parte din oferta SilverBell. În cazul în care ați primit un alt produs decât cel comandat, vă rugăm să ne comunicați acest lucru în cel mai scurt timp și să returnați produsul, conform pașilor de retur.

    Produsele returnate pot fi înlocuite cu alte produse mai scumpe – caz în care veți plăti diferența de preț, sau produse cu o valoare mai mica – caz în care veți primi diferența în contul specificat în Formularul de Retur.

Care sunt costurile aferente returului?

    Clienții SilverBell.ro beneficiază de retur gratuit.

Cum veți primi înapoi contravaloarea produselor comandate?

    Contravaloarea produselor returnate va fi rambursată în termen de maxim 14 de zile de la retur prin transfer bancar în contul IBAN specificat în Formularul de retur.

Informații suplimentare

    Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne transmiteti intrebarile dumneavoastra la adresa contact@silverbell.ro.

Protecția datelor cu caracter personal

    Prin completarea și expedierea Formularului de Contact/Retur, sunteți de acord, în mod expres și neechivoc, cu privire la colectarea și prelucrarea de către SC Pogaro Blue SRL a informațiilor furnizate, stocarea și prelucrarea acestor date și în alte scopuri decât cele anterior menționate, respectiv: reclama, marketing și publicitate.

RETURNAREA PRODUSELOR

Plasarea comenzii pe site-ul SilverBell.ro se va face în cadrul unei pagini securizate, pagină în care veți avea posibilitatea sa alegeți modalitatea de plata:
    • ramburs, plata cu numerar la primirea coletului;
   • plata cu cardul prin serviciul securizat Stripe, prin carduri emise de bănci în sistemul 3D Secure (standard internațional de securitate dezvoltat de Visa - Verified by Visa și MasterCard - Mastercard Secure Code). 
Livrarea se efectueaza prin Bookurier la adresa de livrare mentionata de dumneavoastra in Formularul de Comanda, la rubrica Adresa de livrare. Livrarea este gratuita indiferent de valoarea comenzii.
Livrarea se face prin firma de curierat Bookurier doar pe teritoriul Romaniei. La data livrarii veti fi contactat/a de catre curier pentru confirmarea livrarii si a altor date necesare livrarii.
Produsele disponibile "pe stoc" se livreaza in termen 1 - 2 zile lucratoare de la data plasarii comenzii.

MODALITATI DE PLATA

LIVRAREA COMENZILOR

FORMULAR DE RETUR

GARANȚII

RETUR

PLATA

Plata, livrare, retur, garantie

Cercei spectaculosi, modele variate pentru fizionomii diferite. La SilverBell gasesti cerceii preferati si in seturi, astfel incat sa te bucuri in fiecare zi de una dintre perechile de cercei SilverBell
Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

LIVRARE